JM does not take responsibility for the translation

Rakenna yhteistä tulevaisuutta kanssamme!

Tulevaisuuden rakentaminen ei todennäköisesti ole ensimmäinen päähän tuleva ajatus, kun heräämme aamulla… Juuri sitä työntekijämme kuitenkin tekevät, olipa heidän työpaikkansa toimistolla tai työmaalla. Yhdessä rakennamme tulevaisuuden yhteiskuntaa, jossa monet ihmiset asuvat ja elävät. Kaikilla ihmisillä ei ole tilaisuutta saada luoda työkseen jotakin, mikä kestää vuosikymmeniä. Nyt luomasi rakennukset ja yhteiskunta näkyvät sukupolvien ajan ympärillämme, tarjoavat katon pään päälle lukuisille ihmisille ja toimivat kulisseina monien ihmisten elämälle. Sinä rakennat tulevaisuutta. Kuvittele, että voit pitkän ajan päästä osoittaa sormella näitä luomuksiasi ja olla niistä edelleen ylpeä.

JM LYHYESTI / TIETOA JM:STÄ


JM on yksi Pohjoismaiden johtavista asuntojen ja asuinympäristöjen projektikehittäjistä. Toiminnan pääpaino on sijainniltaan houkuttelevien asuntojen uudistuotannossa. Keskitymme kasvaviin suurkaupunkialueisiin ja yliopistokaupunkeihin Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Asuntojen rakentamisen lisäksi rakennamme liiketiloja ja meillä on urakointitoimintaa pääasiassa Suur-Tukholman alueella.

Projektit ovat usein suuria ja monimutkaisia, ja rakennamme jopa uusia alueita. Esimerkkejä ovat muun muassa Herttoniemen sekä Leppävaaran aluekehityshankkeet.

JM AB on julkinen osakeyhtiö ja noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. Yhtiön liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa ja sillä on 2 600 työntekijää. JM Suomi Oy:ssä työskentelee keskimäärin 90 työntekijää.

PAIKKAKUNNAT


Suomessa toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Ruotsissa toimimme lähinnä tuotemerkillä JM, mutta myös tuotemerkeillä Seniorgården ja Borätt. Suurimmat markkina-alueemme ovat Tukholma, Uppsala, Malmö/Lund ja Göteborg. Lisäksi meillä on toimintaa Västeråsissa, Linköpingissä ja Örebrossa. Norjassa toimimme Oslon alueella, Tønsbergissä, Stavangerissa ja Bergenissä.

KESTÄVÄ KEHITYS

Meille vastuullisuus ei ole pelkästään hieno sana, jota käytämme osoittaaksemme pysyvämme ajan hermolla. Olemme toimineet vastuullisesti siitä lähtien, kun rakensimme ensimmäisen talomme vuonna 1945. Olemme aina kantaneet taloudellisen, sosiaalisen, eettisen ja ympäristövastuumme projektikehityksestä sekä valmiista asunnoissa ja asuinympäristöistä. Meillä vastuullisuus ei rajoitu pelkästään taloihin ja ympäristöön, vaan myös työntekijöihin, joiden haluamme viihtyvän, kehittyvän ja suoriutuvan hyvin työssään.

Olemme täysin vakuuttuneita siitä, että osaavat ja sitoutuneet työntekijät ovat meille ratkaiseva menestystekijä. Panostamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen ja käytämme menetelmää, jonka avulla voimme hyödyntää yrityksemme valtavaa osaamispohjaa. Jaamme tietoa ja kokemuksia eri osastojen ja alueiden välillä työntekijöiden pitämien luentojen ja kurssien avulla. Yhtä tärkeää on auttaa kaikkia työntekijöitä saavuttamaan tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. JM:llä on itsestään selvää, että lapset pitää ehtiä hakea päiväkodista ja että työnantaja kannustaa liikkumaan. Näin haluamme auttaa työntekijöitämme saamaan elämän, jossa työ ja vapaa-aika kulkevat käsi kädessä.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme »

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme aina innostuneita työntekijöitä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden asuntoja. Tervetuloa rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Katso avoimet työpaikat »

Vertaa kohteita