JM does not take responsibility for the translation

Työharjoittelut

Työharjoittelu on hyvä tapa oppia tuntemaan tuleva alansa ja JM.

Meillä on joka vuosi harjoittelijoita korkeakouluista, yliopistoista ja ammattioppilaitoksista. Useimmat harjoittelupaikoista sijoittuvat työmaillemme, jotta harjoittelijat saisivat hyvän kuvan työpaikoistamme. Kokeneiden ohjaajien ja kiinnostavien työtehtävien avulla varmistamme, että harjoittelijat saavat antoisan harjoittelujakson.

Yliopisto-, korkeakoulu- ja ammattikorkeakouluopiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa kesäharjoittelu rakennustyömaillamme tuotannossa tai toimistolla. Moniin ammatillisiin tutkintoihin sisältyy työssäoppimisjakso, ja toivotammekin työssäoppijat tervetulleiksi rakennustyömaillemme tuotantoon ja toimistotehtäviin.

Olitpa urallasi missä vaiheessa tahansa, haluamme että olet mukana rakentamassa yhteistä tulevaisuuttamme. Tervetuloa JM:lle!

Hae harjoittelijaksi kohdassa Avoimet työpaikat »

Tapaa meidät

JM tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia ja kiinnostavia tehtäviä. Haluamme aina tutustua uusiin osaaviin työntekijöihin, joista monet löytyvät opiskelijoiden joukosta. Tervetuloa rakentamaan yhteistä tulevaisuuttamme!


Rekrytointipäivät

Tule tapaamaan meitä, kun vierailemme oppilaitoksessasi rekrytointipäivien aikana. Kerromme mielellämme lisää JM:n tarjoamista työpaikoista, työharjoittelupaikoista, lopputyömahdollisuuksista ja harjoitteluohjelmista.


Syksyllä 2019 ja talvella 2020 osallistumme seuraaviin rekrytointitapahtumiin oppilaitoksissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa:

PAIKKA PÄIVÄMÄÄRÄ
Tamk 12.11.2019
Samk 28.11.2019
Metropolia 4.12.2019 ja 4.2.2020

Vertaa kohteita