JM does not take responsibility for the translation

JM Suomi toteuttaa Myyrmäkeen 450 asunnon korttelin

News 31.1.2019 13.26

JM Suomi on aloittanut uuden keskustakorttelin kehittämisen Vantaan Myyrmäessä. Uusi vahvistunut asemakaava mahdollistaa noin 450 asunnon rakentamisen alueelle.

Asuinkerrostalojen lisäksi alueelle rakentuu kaupallisia palveluita asuintalojen kivijalkoihin. Pysäköinti tullaan toteuttamaan erilliseen, samassa korttelissa sijaitsevaan pysäköintilaitokseen. Hankkeen arvo on yli 100 miljoonaa euroa.

Uusi korttelikokonaisuus rakentuu Myyrmäen keskustaan, Myyrmäentie 2:n tontille. Kulkuyhteydet ja palvelut alueella ovat hyvät, juna-asemalle on muutamien satojen metrien matka ja kauppakeskus Myyrmanniinkin alle kilometri. Lähettyvillä on useampia kouluja ja päiväkoteja. Myös monet liikunta- ja harrastemahdollisuudet sijaitsevat lähellä, kuten Myyrmäen urheilutalo ja Myyrin Kuntokeskus.

- Tämä tontti on meille keskeinen hankinta, ensimmäisten talojen rakentamisen on tarkoitus alkaa loppuvuonna 2019. Alueen liikenneyhteydet sekä palvelutarjonta ovat jo nyt erittäin hyvät, ja lähitulevaisuudessa suorastaan erinomaiset Myyrmäen keskustan suunnitelmien kehittyessä, kertoo Markus Heino, JM Suomen toimitusjohtaja.

JM Suomen kerrostalotuotannolle myönnettiin vuosi sitten pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin peruslupa, joka on Suomen rakennusalalla ensimmäinen laatuaan. Myös Myyrmäessä tullaan toteuttamaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti rakennettua tuotantoa yhteistyössä Joutsenmerkkiä hallinoivan Ympäristömerkinnän kanssa. Asukkaalle Joutsenmerkki tarkoittaa panostusta kestäviin materiaalivalintoihin, energiatehokkuuteen, parempaan sisäilmaan ja pienempään kemikaalikuormaan.

Lisätietoa:

Markus Heino, toimitusjohtaja JM Suomi Oy, 040 500 1263

Susanna Virta, myynti- ja markkinointijohtaja, 0400 323 080

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Konserni toteuttaa myös liikekiinteistöihin ja urakointiin kuuluvia projekteja lähinnä Tukholmassa ja sen lähialueilla. JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Konsernin liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa ja sillä on noin 2 600 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla. JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006. Helmikuussa 2018 JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen. www.jmoy.fi www.jm.se

Vertaa kohteita