JM does not take responsibility for the translation

Kodinrakentaja

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

Vladislav Soikkanen, tuttavallisemmin Vladi, on Kuninkaantammen Marien työmaan sydän ja sielu. Vastaavalla mestarilla liikenee oman työnsä ohessa aina hymy ja aikaa niin työkavereille kuin asiakkaillekin, oli kyseessä sitten pikainen ovien avaaminen esittelyasuntoon tai iso esittelytapahtuma viikonloppuna.

Kodinrakentaja Vladislav Soikkanen

Vastaava mestari vastaa asuntoprojektin tuotannosta kokonaisuudessaan maanrakennustöiden alkamisesta lähtien aina talon valmistumiseen asti. Matkan varrelle mahtuu useita erilaisia työvaiheita, suunnitelmien tarkastusta ja työvaiheiden, aikataulun, laadun ja projektin talouden johtamista.

Kokonaisvastuu ulottuu myös työmaan turvallisuuteen. Vladin tavatessa työmaalla se ei jää epäselväksi: satunnainen kävijä saa samat turvallisuusohjeet kuin työmaan väki, kypärän pitää pysyä tiukasti päässä ja lasien silmillä, ja itsensä on leimattava sisään työmaalle asiallisesti.

Työtehtävässään innostavimmaksi Vladi kertoo sen, että pääsee vaikuttamaan asuntojen rakentamiseen mahdollisimman laadukkaasti ja edesauttamaan tyytyväisten asukkaiden muuttoa uuteen kotiin. Työporukassa parasta on yhteishenki ja yhteiset tavoitteet.

"On mahtavaa nähdä, miten montusta nousee ihmisten viihtyisä koti, ja saan olla ylpeä siitä, että me olemme rakentaneet sen."

Kodinrakentaja Vladislav SoikkanenKiinnostus rakennusalaan on Vladilla verissä, sillä hän kulki jo nuorena poikana rakennustyömailla vanhempiensa mukana. Hän ihastui alaan, ja kun työkokemustakin kertyi, oman ammatillisen suuntautumisen valinta oli helppoa.

Vladi vastasi asettamiimme visaisiin kysymyksiin:

Minua inspiroi juuri nyt:

1. Perhe
2. Vapaa-aika ja harrastukset
3. Mielenkiintoisten työprojektien rakentaminen

Unelma-asuntoni:

Itse rakennettu omakotitalo

Paras vanhempieni antama neuvo:

Hyvät tavat, rehellisyys, kunnioitus

Mitä nykyinen Vladi sanoisi 20 vuotta vanhemmalle itselleen:

Jatka samaan malliin!

 

Kuvat: Niclas Warius

 

Kolmas Kuninkaantammeen rakentuva asuintalomme Asunto Oy Helsingin Tilly on ensiesittelyssä sunnuntaina 28.5. Tervetuloa tutustumaan!

Lue myös muista Kodinrakentajistamme Edusta ja Jormasta.

Vertaa kohteita