JM does not take responsibility for the translation

Kodinrakentaja

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

Maaliskuun alussa Leppävaarassa kohoava Mestari on muuttovalmis, ja Jorma Huitilalla pitää kiirettä. Jorma on JM Suomen vuosikorjaaja, mutta uuden talon valmistumisen aikoihin työpäivät täyttää nikkariapu.

Nikkariapu on JM:n tarjoama maksuton lisäapu asukkaille, jotka muuttavat uuteen taloomme heti sen valmistuttua. Apua toivotaan esimerkiksi taulujen, verhotankojen, hyllyjen ja koukkujen asennuksissa sekä television seinään kiinnityksessä ja pesukone- ja valaisinasennuksissa. 

Vuosikorjaajan työ taas muodostuu pienistä korjaustöistä, mikäli asunnoista löytyy muutto- tai vuositarkastusten yhteydessä huollettavaa.

Kätevälle tekijälle löytyy tarvetta, joskus yllättävistäkin tilanteista. Erästä JM Kotipäivää valmistellessa markkinointitiimi onnistui pudottamaan sähköpistokkeen täyskorkean jääkaapin taakse. Jorma saapui apuun nopeasti ja kalasti pistokkeen kaapin takaa rautalangan avulla. Kahvimaidot saatiin kylmään ja tilaisuuskin onnistui erinomaisesti.

Jorma on tehnyt rakennusalalla pitkän uran eri työtehtävissä, JM:llä hän on viihtynyt vuodesta 2014. Työporukassaan hän arvostaa erityisesti mukavia ja huomioonottavia työkavereita, joiden kanssa työskentely on mutkatonta. Pohjan uravalinnalle antoi oma innostus, sillä rakentelu ja käsillä tekeminen on aina ollut lähellä miehen sydäntä. 
Nikkariapu on JM Suomen tarjoama maksuton lisäapu asukkaille, jotka muuttavat uuteen taloomme heti sen valmistuttua.

Jorma vastasi asettamiimme visaisiin kysymyksiin:

Minua inspiroi juuri nyt:

1. Hyvät ystävät
2. Alkava mökkikausi
3. Mökkeilyyn liittyen veneily, kalastus ja grillaus. Grillattu kala ja grilliribsit maistuvat aina!

Paras vanhempieni antama neuvo:

Vanhempieni minulle antamat hyvät neuvot ja opetetut taidot ovat auttaneet elämän varrella. Ehkäpä neuvoina rehellisyys ja hyvät tavat ovat jääneet parhaiten mieleen.

Suosikkini JM:n rakentamista kohteista:

Pidän itse pientalossa asumisesta, joten vuonna 2013 valmistunut Kreivinmaa Espoon Tillinmäessä on luonnonläheisyyden ja rauhallisuuden vuoksi ehdottomasti yksi suosikkikohteistani.

Edelliset Kodinrakentaja-esittelyn löydät tästä.

Puustellinmäen ensimmäinen kohde Mestari valmistui helmikuussa 2017 ja on loppuunmyyty. Sisartalot Maestro ja Taituri rakentuvat samaan linjaan. Maestron myynti ja Taiturin ennakkomarkkinointi on käynnissä. Tervetuloa tutustumaan!

Kuvat: Toni Sainio

Vertaa kohteita