JM does not take responsibility for the translation

Kodinrakentaja

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

Talojen suunnittelun ja rakentamisen aikana asiakkaat tapaavat useita ammattilaisia. Alkuvaiheessa yhteistyöstä vastaa asuntomyyjä, sitten sisustuskoordinaattori ja yhtiöhallinto. Kun talo valmistuu ja asukkaat muuttavat sisään uusiin koteihinsa, yhteinen polkumme asiakkaan kanssa jatkuu edelleen.

Silloin remmiin astuu vastuukorjauspäällikkö Jenna Hakku

Jenna on vastuussa asukkaille tarjottavasta nikkariavusta sekä vuosikorjauksista. Ensimmäisen asumisvuoden jälkeen asuntoihin tehdään vuositarkastus, jonka yhteydessä mahdollisesti havaitut pienet virheet korjataan Jennan tiimin toimesta.

Vastuukorjauspäällikön työpäivät ovat vaihtelevia, mutta yhteistä kaikille päiville on yhteistyö asiakkaiden kanssa. Puhelut, sähköpostit ja töiden koordinointi täyttävät päivät.

Kodinrakentaja Jenna HakkuJenna tiimeineen on meistä JM:läisistä se, joka pääsee kurkistamaan asukkaiden koteihin myös asuntojen valmistumisen jälkeen.

Jenna päätyi rakennusalalle sattuman kautta. Lukion jälkeen kesätyöt rakennustyömaalla johtivat talonrakentajan oppisopimuskoulutukseen. Jenna valmistui kurssiltaan ainoana naisena ja tavoitteenaan pyrkiä alalla esimiestehtäviin, hän jatkoi opintojaan ammattikorkeakoulussa.

Jenna nauttii työstään ja vetää kolmen ihmiset tiimiä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja yhteinen huumorintaju kantaa pitkälle. Asiakkaan mahdollisimman hyvä palveleminen on kaikkien yhteinen tavoite ja toimintatapa.

 

Jenna vastasi visaisiin Kodinrakentaja-kysymyksiin:


Oma asumisunelmani:

Iso omakotitalo meren tai järven rannalla


Minua inspiroi juuri nyt:

1. Kesäloma

2. Tulevaisuus

3. Rakkaus 

Paras neuvo, jonka olen saanut:

Ole rehellinen ja kerro totuus, vaikka totuus olisi mitä tahansa.

Neuvoni tulevaisuuden Jennalle eli mitä nykyinen Jenna sanoisi 20 vuotta vanhemmalle itselleen:

Elä elämää täysillä!

 

Tutustu myös muihin Kodinrakentajiimme täällä!

Vertaa kohteita