JM does not take responsibility for the translation

Kodinrakentaja

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa.

Istuimme Auringonsillan esittelyasunnon olohuoneeseen Eduard Hännikäisen kanssa. Edu kertoi kameralle poseerausten lomassa muun muassa roolistaan Vuosaaren työmaalla, tavallisesta työpäivästään sekä omista asuntohaaveistaan.

Edu toimii Vuosaaren Auringonsillan työmaalla työnjohtajana. Hänen vastuulleen kuuluu talon runko- ja kattorakenteet sekä kaikki ulkopuolen työt.

Työnjohtajan tavalliseen työpäivään kuuluu paljon työnsuunnittelua, jossa pyritään aikatauluttamaan, yhteensovittamaan ja ohjaamaan erilaisia rakennusvaiheita työmaan edetessä. Päivän rutiineihin kuuluu myös jatkuva laadunvalvonta, jossa Edun tehtävänä on pitää huoli siitä, että JM:n talot rakennetaan hyvän rakennustavan mukaan.

Työporukassaan Edu arvostaa huumorintajua ja positiivisuutta, sekä työkavereiden ammattitaitoa ja oikeaa asennetta työntekoon.

Edu haaveilee asumisesta lähellä Helsingin ydintä hulppeassa kaksiossa, sillä hän viihtyy keskustassa missä riittää tekemistä. Myöhemmin elämässä unelmana on asua itse rakennetussa omakotitalossa Kehä III:n sisäpuolella.

Pyysimme Edua vastaamaan muutamaan visaiseen kysymykseen:

Minua inspiroi juuri nyt:

1. Läheiset ystävät
2. Musiikki ja kitaran soittaminen
3. Uudet asiat tietotekniikassa

Paras vanhempieni antama neuvo:

Arvot, joita vanhempani ovat minulle opettaneet ja pitävät tärkeinä elämässä ovat hyvä koulutus ja hyvä ihminen. Näillä olisi tarkoitus pärjätä pitkälle.

Mitä nykyinen Edu sanoisi 20 vuotta vanhemmalle itselleen:

Älä hosu!

 

JM Suomi - kodinrakentaja Eduard Hännikäinen
JM Suomi - kodinrakentaja Eduard Hännikäinen

 

Kuvat: Niclas Warius
Edun seurana kuvauksissa myös kuvaajan tiikeribokseri Ines

Vertaa kohteita