JM does not take responsibility for the translation

Joutsenmerkki-kodissa ilo on läsnä joka kosketuksessa

Sen vain tuntee, kun laskee aamulla jalkansa aidolle puulattialle. Kävelee keittiöön ja napsauttaa kahvinkeittimen päälle. Tuntee, miten Joutsenmerkki-koti hengittää hyvää elämää. Kun ympärilläsi ovat vastuulliseen elämäntapaan valitut materiaalit, niin jotenkin sitä tuntee olevansa enemmän läsnä tässä hetkessä. Elämänlaatu tässä ja nyt, unohtamatta tulevien sukupolvien mahdollisuutta jakaa sama tunne. Asumiseen liittyvät valinnat ovat tärkeimpiä hetkiä, jolloin voimme aidosti vaikuttaa koko planeetan tulevaisuuteen.
Joutsenmerkki-kodissa sinua odottavat energiatehokkuus ja materiaalit, jotka ovat valittu tarkan ja tutkitun prosessin kautta. Joutsenmerkitty koti on keino sinulle, joka ajattelet elämääsi myös sen ympäristövaikutusten kautta. Voit myös iloita siitä, että naapureinasi asuu ihmisiä, jotka jakavat samat arvot kanssasi. Ovathan hekin valinneet Joutsenmerkki-kodin.

Jaettu arvo paremmasta huomisesta

Joutsenmerkki-kotimme muodostavat urbaaneja arvoyhteisöjä, joissa jaetaan samat, universaalit arvot paremman tulevaisuuden puolesta. Ne tarjoavat turvallisia kasvuympäristöjä, laadukkaita koteja materiaaleista, jotka tunnetaan sekä ymmärrystä tulevaisuuden suurista haasteista niin ilmastonmuutoksen kuin rakentamisen laadun suhteen. Joutsenmerkki-rakentaminen on osa kestävää kaupunkisuunnittelua; ilman sitä emme voi yhteiskuntana saavuttaa niitä tavoitteita, joita ilmastonmuutos on meille asettanut. Asuminen Suomessa, yhtenä maailman pohjoisimpana kansana, luo meille velvollisuuden suojella ainutlaatuista ympäristöämme. Ympäristöystävällinen Joutsenmerkki-koti on yksi askel kestävämpiin sienimetsiin, puhtaampiin uimavesiin ja kirkkaampiin talvien hankiin.

Voiko pudonneen leivän syödä vielä lattialta?

Kodissa sattuu ja tapahtuu. Parannusta elämän laatuun tuo varmuus siitä, että tuntee oman kotinsa pintojen alkuperän ja tietää, että kaikki materiaalit ovat tulleet valituksi tarkan ja ympäristöä huomioivan prosessin kautta. Se, että tietää, millaisten materiaalien ympäröivänä asuu, ei ole tänään itsestäänselvyys. Turvallinen ja tutkittu Joutsenmerkki-koti onkin tehty niin, että arjessa on ihana olla. Pidit sitten yllä tarkkaa feng-shui -kotia tai onko luontainen taiteellisuutesi saanut kotisi tursuamaan tuhat eri yksityiskohtaa (lue pölynkerääjää), niin ainakin yhteen voit luottaa: Joutsenmerkki-kodissa on tehty ympäristöystävällisiä valintoja jo puolestasi. Niin saako sen voikkarin syödä? Ei se ainakaan materiaaleista kiinni ole.

Joutsenmerkki-rakentaminen mahdollistaa luonnon kannalta kestävämmän rakennetun ympäristön. Samalla Joutsenmerkki kertoo rakentamisen vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä. Sinulle se merkitsee varmempaa hankintaa elämäsi suurimmassa investoinnissa, aitoa mahdollisuutta asua ympäristöystävällisemmin sekä mahdollisuutta arvioida paremmin oman kotisi rakentamiseen käytettyjä materiaaleja.
Me JM Suomi Oy:ssä luomme rakennettua ympäristöä, joka vastaa tulevaisuuden haasteisiin ja tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden kestävään elämään.

Lue lisää Joutsenmerkki-kodeista
Joutsenmerkki »
Uusi rakentamisen kulttuuri, jossa ympäristöystävällisyys on tarkastettua »
Joutsenmerkki-koti on arvoisesi valinta tulevaisuudelle »

Vertaa kohteita