JM does not take responsibility for the translation

JM Konserni

JM Suomi Oy on osa JM AB –konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuinalueiden kehittäjä. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Toiminnan pääpaino on asuntojen uudistuotannossa pääkaupunkiseuduilla ja isoissa kasvukeskuksissa. Konsernin liikevaihto on noin 1,7 miljardia euroa ja sillä on noin 2 500 työntekijää. Yhtiö on noteerattu NASDAQ Tukholman Large Cap -listalla.

JM pyrkii toiminnassaan pitkäjänteisyyteen ja toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Emoyritys JM AB on jo vuosia asuttanut Ruotsin tyytyväisimpiä asukkaita – ja tästä yhtiö on myös palkittu.

Perustamisestaan vuonna 1945 lähtien JM:llä on työskennelty pitkäjänteisesti asuinalueiden kehittämisen eteen. Vuosikymmenten aikana on syntynyt tehokas tapa rakentaa laadukkaita koteja ja suuriakin asuinalueita. Projektikehityksemme tavoitteena on rakentaa hankitulle maalle houkuttelevia ja vetovoimaisia asuinalueita.

Vuodesta 2018 eteenpäin koko JM konsernin asuntotuotanto siirtyy pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin alle. Lue Joutsenmerkistä lisää täällä.

Vertaa kohteita