JM does not take responsibility for the translation

Asunto Oy Espoon Taituri

Leppävaara, Espoo

Ainutlaatuisesti Leppävaaran kattojen yllä, oman kodin rauhassa ja keskellä eloisaa asuinaluetta. Taiturin upeat asunnot miellyttävät silmää niin skandinaavisella linjakkuudellaan kuin hauskoilla pienillä jujuilla.

Leppävaaran Mestarinkadulle rakentuva Taituri on uljas punatiilitalo, joka ihastuttaa tyylikkäällä suunnittelullaan ja linjakkaalla julkisivullaan. Sisartalojen Mestarin,  Maestron ja Taiturin kolmikko muodostaa näyttävän arkkitehtonisen kokonaisuuden.

Klassiset puitteet yhdistyvät fiksuihin nykyajan ratkaisuihin. Tammiparketti kohtaa ajattoman kauniit vaaleat pinnat, hyvät säilytystilat ja uudet kodinkoneet. Valoa, hauskoja ideoita, paljon mahdollisuuksia sisustaa. Raikkaita yhtenäisiä tiloja ja avaruuden tuntua, joka antaa tilaa hengittää. Pisteenä i:n päällä lumoavat lasitetut parvekkeet, huonemaiset tilat, jotka jatkavat kesää aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Lenkkipolut nurkan takana, kauppakeskus Sello palveluineen ja tapahtumineen kivenheiton päässä. Loistavat julkiset kulkuyhteydet Leppävaaran asemalta moneen suuntaan.


Built By JM

Etsi muita referenssikohteita


Kiinnostunut tämän alueen kohteista?

Katso myynnissä olevat kohteemme

Vertaa kohteita