JM does not take responsibility for the translation

Asunto Oy Espoon Maestro

Leppävaara, Espoo

Leppävaaran Mestarinkadulle rakentuva Asunto Oy Espoon Maestro on taideteos monella tapaa: upeasti aaltoilevaa muotoa jäljittelevät lasitetut parvekkeet, tiilitalon muuranneen mestarin kädenjälki, sijainti korkealla, ihanasti arjen yläpuolella…

Maestron asunnoissa keittiöiden ja ruokailutilojen harkituissa kokonaisuuksissa klassiset puitteet yhdistyvät fiksuihin nykyajan ratkaisuihin. Makuuhuoneissa uppoutuu pehmeään rauhalliseen tunnelmaan. Seurustelutilat toimivat aidosti perheen yhteisinä kokoontumispaikkoina: täällä nautitaan yhdessä arjesta, vietetään illalliskutsuja ystävien kanssa tai katsellaan rentoutuneena televisiota. Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon myös se, että välillä on ihana vetäytyä yksin huilaamaan, silti yhdessä muiden kanssa.

Maestrossa arki on huoletonta. Autohalliin pääsee kuivin jaloin omalta porrastasanteelta. Upeat liikunta- ja ulkoilumaastot sekä kauppakeskus Sello palveluineen ja tapahtumineen odottavat vain kivenheiton päässä. Loistavat julkiset kulkuyhteydet Leppävaarasta takaavat kätevän pääsyn nopeasti moneen suuntaan.


Built By JM

Etsi muita referenssikohteita


Kiinnostunut tämän alueen kohteista?

Katso myynnissä olevat kohteemme

Vertaa kohteita