JM does not take responsibility for the translation

Tapiolan Taika

Tapiola, Espoo

Puutarhakaupungin sydämeen, keskelle ainutlaatuista kulttuurimaisemaa, on syntynyt Tapiolan Taika. Kaunis, klassisen valkoinen julkisivu ja upeat lasitetut parvekkeet muodostavat arvokkaan kokonaisuuden alueen suojeltujen rakennusten sekä kallioiden ja käkkärämäntyjen kanssa.

Onnellista elämää oman kodin rauhassa, upeiden palveluiden äärellä. Teatteri- ja konserttielämykset aivan nurkan takana, kiinnostavat ravintolat, monipuoliset palvelut ja kätevät liikenneyhteydet lähellä.

Asuntojen sisustusvalinnat on räätälöity parhaista materiaaleista yksinomaan tätä kohdetta varten. Huolellinen suunnittelu ja laadukas toteutus takaavat asumisen sujuvuuden ja nautinnollisen arjen.

Taikan valkoinen laatoitettu julkisivu tekee talosta ainutlaatuisen, kuin taideteoksen. Nyt Länsikorkeen Taskumattitalot, Kulttuurikeskus, Keskustorni ja Tapiola Garden ovat saaneet seurakseen uuden puhtaanvalkean maamerkin. Lumoavat piha- ja oleskelualueet ja upea ulkovalaistus sitovat talon ympäristöönsä ja osaksi perinteistä tapiolalaista ilmettä.


Built By JM

Etsi muita referenssikohteita


Kiinnostunut tämän alueen kohteista?

Katso myynnissä olevat kohteemme

Vertaa kohteita