JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Myyrmäki

Asunto Oy Vantaan Tirehtööri etappi 1 Ennakko­markkinoinnissa : 25 vapaata asuntoa

 • Kunta: Vantaa
 • Alue: Myyrmäki
 • Myyntihinta: 60 116,00 € - 184 384,00 €
 • Velaton hinta: 149900 - 460000 €
 • Hoitovastike: 3,20 €/m²/kk
 • Rahoitusvastike: 154,80-475,20
 • Huoneita: 1 - 4
 • Koot: 27,5 - 87 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Tyyppi: Omistusasunto
 • Osoite: Myyrmäentie 2e
  01600 Vantaa
 • Tila: Ennakko­markkinoinnissa
 • Muuttopäivä: Syksy 2022 (Alustava)
 • Energialuokka: A
 • Asuntoja: 121

Asunto Oy Vantaan Tirehtööri nousee 16-kerroksen korkeuteen, näkyvälle paikalle Myyrmäen sydämeen. Sen ympäristöön on rakentumassa ainutlaatuinen korttelikokonaisuus, jossa yhdistyvät Myyr Yorkin parhaat piirteet ja kaupunkilaisen asumisen helppous. Tirehtööri on korttelin ensimmäinen rakennus ja alueen uusi maamerkki.

Tirehtöörin esittelytila tontilla osoitteessa Myyrmäentie 2d. Sisäänkäynti Ojapolun kulmasta, Allun grilliä vastapäätä.

Tirehtööriin rakentuu yhteensä 121 asuntoa, joista ensimmäisessä vaiheessa ennakkomarkkinointiin julkaistaan 64. Tirehtöörin asuntojen koot vaihtelevat kompakteista yksiöistä avariin neliöihin. Viihtyisät oleskelutilat kutsuvat yhdessäoloon ja rentoutumiseen, keittiöt kokkaamaan ja nauttimaan yksin ja yhdessä!

Kaikissa asunnoissa on oma lasitettu parveke, joka on kuin ylimääräinen huone alkukeväästä pitkälle syksyyn. Miltä kuulostaisi aamukahvi omalla parvekkeella heräilevä kaupunki jalkojen juuressa?

Asuntojen tyylikkäät sisustusvalinnat tekevät vaikutuksen. Kaikissa asunnoissa on hurmaava himmeä tammiparketti ja kvartsikiviset ikkunalaudat. Keittiöt ovat Puustellin valikoimaa ja kodinkoneet Siemensin. Jokaisessa asunnossa on myös Elfan laadukkaat säilytysratkaisut, liukuovilla varustettuna.

Tirehtöörin suunnittelussa on panostettu asumismukavuuteen. Sitä tukien yhtiö on savuton, tupakointi on kielletty asunnoissa ja parvekkeilla. Myös ammattimainen, lyhytaikainen majoitustoiminta on kielletty. Yhtiön energialuokka on A.

Asunto Oy Tirehtööri rakennetaan pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti, ja sille haetaan Joutsenmerkki-sertifikaattia. Lue lisää joutsenmerkitystä asumisesta täältä.

Kiinnostava arkkitehtuuri, loistava sijainti ja tyylikkäät asunnot - niistä on korttelin rakennuspalikat tehty!

Asunnot Asunto Oy Vantaan Tirehtööri etappi 1

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa

 • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Piirros- ja 3D-kuvat ovat visualisointeja ja eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

1h+kt 28,5 m2

Tyylikkäässä yksiössä on helppo nauttia elämästä naftimmissakin neliöissä


Avara oleskelutila ja linjakas keittiö. Tilaa elämälle. Lasitettu parveke, joka on kuin ylimääräinen huone asunnossa. 

Kotifiilis syntyy tyylikkäistä sisustusratkaisuista ja omista, rakkaista tavaroista - ja ikkunoiden takana aukeavasta kaupungista. 

Kurkkaa virtuaaliesittely asuntotyypistä täällä!

Kuva on visualisointi ja voi poiketa todellisuudesta.

2h+kt 43,5 m2

Kaksio kuin karkki!

Helppoa kaupunkielämää Tirehtöörissä. Avara olohuone ja tyylikäs keittotila. Makuuhuone, jossa on mukavasti säilytystilaa.

Leveä lasitettu parveke, joka kutsuu ajanviettoon.

Katso asuntotyypin virtuaaliesittely täällä!

Kuva on visualisointi ja voi poiketa todellisuudesta.

3h+kt+s 57 m2

Kulmakolmio, lasitettu parveke ja oma sauna!

Kaksi tyylikästä makuuhuonetta, avara olohuone ja keittiö, johon mahtuu useampikin kokki. Tilaa rauhoittumiselle, illallisille ja rennolle kotielämälle.

Lasitettu parveke toimii kuin ylimääräisenä huoneena aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Kylpyhuoneen jatkona ikioma sauna. Erillinen pieni wc helpottaa arkea.

Kurkkaa asuntotyypin virtuaaliesittely täällä!

Kuva on visualisointi ja voi poiketa todellisuudesta.

4h+kt+s 87 m2

Kulma-asunto kaupungin kattojen yllä

Kaupunkiasumista parhaimmillaan. Tilaa isommallekin perheelle, avara oleskelutila ja tyylikäs keittiö kodin keskiössä. Kolme makuuhuonetta, joista yhden yhteydessä vaatehuone.

Oma sauna ja sisääntulon yhteydessä erillinen pikku-wc. Asunto sijaitsee talon kulmassa, joten valo työntyy sisään kahdesta suunnasta.

Koko asunnon levyinen lasitettu parveke. Asunto sijaitsee talon etelä-länsi -kulmassa. Asunnot sijaitsevat Tirehtöörin ylimmissä kerroksissa.

Katso asuntoptyypin virtuaaliesittely täältä!

Kuva on visualisointi ja voi poiketa todellisuudesta.

Pienemmällä pääomalla kiinni uuteen omistusasuntoon

Valitsemalla kuukausittaisen tontinvuokravastikkeen maksamisen maksat kerralla vähemmän - asumisen kuukausikuluja on helppo arvioida ja  on uuteen asuntoon pääsee kiinni myös pienemmällä pääomalla.

Asuntokohtaista tonttiosuutta ei halutessaan ole pakko lunastaa ollenkaan. Mikäli myyt asuntosi käyttämättä lunastusoikeuttasi, sama oikeus siirtyy asunnon uudelle omistajalle.    
     

Taloyhtiöllämme on pitkäkestoiset (yleensä vähintään 50 vuotta) vuokrasopimukset luotettavien ja vakavaraisten sijoitusyhtiöiden kanssa, mikä tuo vakautta ja helpottaa asumiskulujen ennakointia. Taloyhtiöllä on mahdollisuus jatkaa tontin vuokraamista vuokrasopimuksen päätyttyä vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti, mikäli kaikki osakkeenomistajat eivät ole vielä halunneet käyttää lunastusoikeuttaan.

Huomioithan, että tontinvuokravastikkeen maksaminen ei pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta.

 

Lunasta osuutesi kun sinulle sopii

Voit maksaa asuntokohtaisen lunastusosuutesi kerralla pois heti asunnon valmistumisen yhteydessä, jolloin et maksa tontista lainkaan vuokraa. Voit myös ajoittaa poismaksun sinulle sopivaan myöhempään ajankohtaan, ja maksaa siihen asti kuukausittaista tontinvuokravastiketta.Huomaathan, että koko asuntokohtainen tontin osuus on lunastettava kerralla.

Mikäli on odotettavissa, että rahatilanteesi muuttuu lähivuosina merkittävästi, voi olla taloudellisesti kannattavampaa maksaa tontin huoneistokohtainen lunastusosuus tämän muutoksen jälkeen.

Tontin lunastusosuuden hinta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Lunastusosuuden hinta ilmoitetaan aina erikseen kohteen hinnastossa. Tontin laskennallinen huoneistokohtainen lunastusosuus on kiinteä summa, jota korjataan elinkustannusindeksillä* vuosittain. Lunastusosuuteen lisätään myös lunastajan maksettavaksi tuleva kiinteistökaupan varainsiirtovero sekä lunastuksesta aiheutuvat muut kulut (esim. kaupanvahvistajan palkkio).

* Elinkustannusindeksin laskemisesta ja aiemmasta kehityksestä saa lisätietoja Tilastokeskuksesta, www.tilastokeskus.fi, jossa myös julkaistaan kuukausittain elinkustannusindeksin pisteluvut.

 

Osuuden lunastaminen

Asunnon ostajilta tiedustellaan halukkuutta asuntokohtaisen tontin osuuden lunastamiseen ennen taloyhtiön valmistumista. Kun huoneiston osakkeiden omistaja on kirjallisesti sitoutunut maksamaan laskennallisen lunastusosuutensa kuluineen, on taloyhtiö velvollinen suorittamaan lunastushinnan maanomistajalle, ja taloyhtiö lunastaa huoneistoa vastaavan osuuden tontista taloyhtiön omistukseen.

Tilaisuus osuuden lunastamiseen toistuu vuosittain valmistumisen jälkeen vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tontin lunastus käsitellään taloyhtiön yhtiökokouksessa. 

Lunastushinta säilyy kohtuullisena, sillä tonttien tai asuntojen hintojen nousu ei vaikuta siihen. Valmistumisen jälkeen laskelman tekee yhtiön isännöitsijä. Heiltä saat myös tarkempaa tietoa laskelman määräytymisestä ja maksamisesta.

Alueesta

JM-kodit Myyrmäen sydämessä

Myyrmäen korttelimme ensimmäinen kohde on 16-kerroksinen Tirehtööri. Klikkaa sivuille alta ja lue lisää!

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita