JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Pasila

Asunto Oy Helsingin Pilvilinna Ennakko­markkinoinnissa : 27 vapaata asuntoa

Pilvilinnassa kaupunkiasuminen on parhaimmillaan!

 • Kunta: Helsinki
 • Alue: Pasila
 • Myyntihinta: 60 160,00 € - 219 880,00 €
 • Velaton hinta: 199600 - 730600 €
 • Hoitovastike: 3,60 €/m²/kk
 • Rahoitusvastike: 338,64 - 1 240,32
 • Huoneita: 1 - 4
 • Koot: 26,5 - 99,5 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Tyyppi: Omistusasunto
 • Osoite: Firdonkatu 7
  00520 Helsinki
 • Tila: Ennakko­markkinoinnissa
 • Muuttopäivä: Kevät 2022 (Alustava)
 • Energialuokka: A
 • Asuntoja: 82

Kaupunki, palvelut ja kulkuyhteydet. Tyylikäs, valoisa koti, modernit varusteet ja vehreä korttelipiha. Kaupunkiasumisen parhaat palat odottavat Pilvilinnassa uudessa Keski-Pasilassa!

Asunto Oy Helsingin Pilvilinna on uusi kerrostalo, johon rakentuu 82 asuntoa yhteensä 12 kerrokseen. 


Asuntojen suunnittelua leimaavat avarat pohjaratkaisut, tyylikkäät keittiöt ja olohuoneet, joissa on tilaa erilaisille olemisille. Keittiön varusteet ovat Puustellin ja Siemensin valikoimista. Liukuovikaapistojen ja vaatehuoneiden säilytysratkaisut toimivaa ja muunneltavaa Elfaa.


Kaikissa asunnoissa on tammiparketti - ja sen alla ihastuttava vesikiertoinen lattialämmitys
. Osassa asuntoja on omat saunat.  Jokaiseen asuntoon on suunniteltu ulkotila; lasitettu parveke, kattoterassi tai viehättävä ranskalainen parveke. Suurimmassa osassa asuntoja ulkotila avautuu kokolasisella liukuovella.


Yhtiössä on panostettu yhteistiloihin. Talosaunaosasto ja kerhohuone, talopesula sekä ulkoiluväline- ja pyörävarastot ovat asukkaiden käytössä. Helmenä talon A-portaan 5. ja 9. kerroksen kattoterassi-viherkatot kaikkien asukkaiden virkistyskäyttöön.


Talon sijainti korttelin kaakkoiskulmassa on edullinen. Katutasosta kuljetaan talon muodostamasta portista vehreälle sisäpihalle, joka on yhteisesti koko korttelin asukkaiden käytössä.
Kerrostettu arkkitehtuuri tukee täysin modernia kaupunkirakentamista, ja henkii samalla ikiaikaista, ajallista kerrostumaa - tuulahduksia eteläeurooppalaisesta terassitalorakentamisesta, Väli-Amerikan alkuperäiskansojen temppeleistä ja egyptiläisten ikuisista pyramideista.  


Keski-Pasilaan rakentuu kaupunki parhaimmillaan.
Kauppakeskus Tripla on Pilvilinnan ulko-ovelta vain muutaman askeleen päässä, Pasilan asema monipuolisine liikenneyhteyksineen samoin aivan lähietäisyydellä. Helsingin keskusta lyhyen juna-, bussi- tai raitiovaunuretken päässä - tai reippaan kävelymatkan, ja reitistä riipuen voi mennessään ihailla Töölönlahtea ja Linnunlaulun huviloita, Hesperian puistoa Ooppera- ja Finlandiataloineen tai kuunnella Linnanmäeltä kuuluvaa iloista kiljahtelua ja nuuhkia ruusuja Talvipuutarhan puistossa.


Pilvilinna rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti ja sille haetaan Joutsenmerkki-sertifikaattia.
Lue lisää joutsenmerkityistä kodeista alempaa tällä sivulla.

 

Tähän taloon kannattaa tutustua. Jätä yhteystietosi alla tai ota yhteyttä asuntomyyntiimme puhelimitse tai sähköpostilla - ja varaa uusi kotisi nyt!

Asunnot Asunto Oy Helsingin Pilvilinna

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa

 • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Piirros- ja 3D-kuvat ovat visualisointeja ja eivät välttämättä vastaa todellisuutta.

Asunto Oy Helsingin Pilvilinna rakennetaan osin valinnaiselle vuokratontille. Yhtiö omistaa tontista 50% ja loput 50% vakavarainen ja luotettava sijoitusyhtiö.

Asunnon ostajalle valinnainen vuokratontti tarjoaa joustoa ja vaihtoehtoja. Asuntokohtainen tonttiosuus on mahdollista lunastaa kokonaisuudessaan tai siitä voi maksaa kuukausittaista vuokravastiketta. Päätös tonttiosuuden lunastuksesta on asuntokohtainen riippumatta siitä, miten muut osakkaat tekevät.

 

PIENEMMÄLLÄ PÄÄOMALLA KIINNI UUTEEN OMISTUSASUNTOON  

Valitsemalla kuukausittaisen tontinvuokravastikkeen maksamisen maksat kerralla vähemmän - asumisen kuukausikuluja on helppo arvioida ja  on uuteen asuntoon pääsee kiinni myös pienemmällä pääomalla.

Pilvilinnassa tontinvuokravastike on arviolta 3,15 €/m²/kk. Vastikkeen suuruus on ilmoitettu hinnastossa - huomaathan, että vastikesumma on laskettu kokonaiselta vuodelta.

Asuntokohtaista tonttiosuutta ei halutessaan ole pakko lunastaa ollenkaan. Mikäli myyt asuntosi käyttämättä lunastusoikeuttasi, sama oikeus siirtyy asunnon uudelle omistajalle.    
     

Taloyhtiöllä on luotettavan ja vakavaraisen sijoitusyhtiön kanssa pitkäkestoinen (50 vuotta) vuokrasopimus, mikä tuo vakautta ja helpottaa asumiskulujen ennakointia. Taloyhtiöllä on mahdollisuus jatkaa tontin vuokraamista vuokrasopimuksen päätyttyä vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti, mikäli kaikki osakkeenomistajat eivät ole vielä halunneet käyttää lunastusoikeuttaan.

Huomioithan, että tontinvuokravastikkeen maksaminen ei pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta.


LUNASTA OSUUTESI KUN SINULLE SOPII

Voit maksaa asuntokohtaisen lunastusosuutesi kerralla pois heti asunnon valmistumisen yhteydessä, jolloin et maksa tontista lainkaan vuokraa. Voit myös ajoittaa poismaksun sinulle sopivaan myöhempään ajankohtaan, ja maksaa siihen asti kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Huomaathan, että koko asuntokohtainen tontin osuus on lunastettava kerralla.

Mikäli on odotettavissa, että rahatilanteesi muuttuu lähivuosina merkittävästi, voi olla taloudellisesti kannattavampaa maksaa tontin huoneistokohtainen lunastusosuus tämän muutoksen jälkeen.

Tontin lunastusosuuden hinta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Lunastusosuuden hinta ilmoitetaan aina erikseen kohteen hinnastossa. Tontin laskennallinen huoneistokohtainen lunastusosuus on kiinteä summa, jota korjataan elinkustannusindeksillä*) vuosittain. Lunastusosuuteen lisätään myös lunastajan maksettavaksi tuleva kiinteistökaupan varainsiirtovero sekä lunastuksesta aiheutuvat muut kulut (esim. kaupanvahvistajan palkkio).

*) Elinkustannusindeksin laskemisesta ja aiemmasta kehityksestä saa lisätietoja Tilastokeskuksesta, www.tilastokeskus.fi, jossa myös julkaistaan kuukausittain elinkustannusindeksin pisteluvut.

 

OSUUDEN LUNASTAMINEN

Asunnon ostajilta tiedustellaan halukkuutta asuntokohtaisen tontin osuuden lunastamiseen ennen taloyhtiön valmistumista. Saat indeksillä korjatun summan rakennusaikaiselta isännöitsijältä. Kun huoneiston osakkeiden omistaja on kirjallisesti sitoutunut maksamaan laskennallisen lunastusosuutensa kuluineen, on taloyhtiö velvollinen suorittamaan lunastushinnan maanomistajalle, ja taloyhtiö lunastaa huoneistoa vastaavan osuuden tontista taloyhtiön omistukseen.

Tilaisuus osuuden lunastamiseen toistuu vuosittain valmistumisen jälkeen vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti. Tontin lunastus käsitellään taloyhtiön yhtiökokouksessa. 

Lunastushinta säilyy kohtuullisena, sillä tonttien tai asuntojen hintojen nousu ei vaikuta siihen. Lunastushintaan sisältyy varainsiirtovero, elinkustannusindeksin nousu sekä eräitä pienempiä kuluja. Valmistumisen jälkeen laskelman tekee yhtiön isännöitsijä. Heiltä saat myös tarkempaa tietoa laskelman määräytymisestä ja maksamisesta.

JoutsenmerkkiPilvilinna hakee pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja noudattaa sen kriteereitä. Joutsenmerkki myönnetään valmiille talolle. Joutsenmerkki-talon kaikki rakennusaineet ovat käyneet läpi tarkan valinnan. Pilvilinnan kodit ovat materiaaleiltaan ympäristöystävällisempiä sekä energiatehokkuudeltaan parasta A-luokkaa.

Joutsenmerkki kertoo rakentamisen vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä, ja mahdollistaan asukkailleen hyvinvointia tukevan ympäristön. Se tarkoittaa myös varmempaa hankintaa elämän suurimmassa investoinnissa, aitoa mahdollisuutta asua ympäristöystävällisemmin sekä mahdollisuutta arvioida paremmin oman kodin rakentamiseen käytettyjä materiaaleja. Lisää JM Suomen ja Joutsenmerkin yhteistyöstä voit lukea täältä.

Alueesta

PASILA

Vuonna 1862 valmistunut Suomen rautatieliikenteen silloinen päärata rakennettiin kulkemaan Pasilan kautta, ja siitä lähtien aluetta on halkonut laaksomainen ratapiha. Tavaraliikenteen siirryttyä muualle raiteet on purettu, ja nyt ratapihan erottamat asuinalueet yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi uusi kaupunginosa: Keski-Pasila, urbaani helsinkiläinen asuinalue.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita