JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Herttoniemi

Asunto Oy Helsingin Herttoniemen Läkkiseppä etappi 1 Ennakko­markkinoinnissa : 10 vapaata asuntoa

Koti kantakaupungin kainalossa

 • Kunta: Helsinki
 • Alue: Herttoniemi
 • Myyntihinta: 70 768,00 € - 234 700,00 €
 • Velaton hinta: 177000 - 587000 €
 • Hoitovastike: 3,00 €/m²/kk
 • Rahoitusvastike: 180,32 - 598,00
 • Huoneita: 1 - 4
 • Koot: 27 - 106,5 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Tyyppi: Omistusasunto
 • Osoite: Työnjohtajankatu 3
  00880 Helsinki
 • Tila: Ennakko­markkinoinnissa
 • Muuttopäivä: Syksy 2022 (Alustava)
 • Energialuokka: A
 • Asuntoja: 80

Läkkiseppä nousee Herttoniemen teollisen historian ytimeen. Korttelinsa ensimmäisenä uudisrakennuksena Läkkiseppä kurkottaa korkeuksiin; 16-kerroksinen tornitalo muokkaa myös kaupungin siluettia.

Läkkiseppä rakennetaan omalle tontilleen.

16 kerrokseen mahtuu asuntoja moneen makuun; tehokkaita yksiöitä, kauniita kaksioita, kekseliäitä kolmioita ja hulppeita useamman huoneen asuntoja. Ensimmäisessä etapissa julkaistaan 75 asuntoa.

Asunto Oy Helsingin LäkkiseppäKaikissa asunnoissa on parveke, jolta valo työntyy sisään ja joka toisaalta tuo huikean maiseman osaksi kodin kokonaisuutta. Asunnot ovat selkeitä ja toimivia, kaikki pinnat uusia ja raikkaita. Oleskelutilat ja makuuhuoneet ovat avaria, keittiöissä kunnolla tilaa kokata. Silmänruokana Puustellin uusi samettisen harmaa sävy keittiön kaapeissa.

Tutustu asuntoihin ja valitse omasi alempana tällä sivulla! Voit katsella asuntoja asuntovalitsimessa, inspiroitua visualisointikuvista ja ihailla parvekkeiden näkymiä. Nettityökalumme avulla näet myös, kuinka päivä kulkee Läkkisepän yli ja milloin aurinko paistaa asuntoihin.


Uusi kaupunkikortteli oikeassa Stadissa
Modernissa kaupunkikorttelissa keskitytään elämiseen niin asunnoissa kuin jaetun katutilan luomassa miljöössä, jossa vapaa-aika ja liikkumisen tarpeet sekoittuvat.

Naapuriin jo ennen korttelia valmistuvassa kauppakeskuksessa sijaitsevat ravintolat, päiväkodit, kaupat, kirjasto, hyvinvointipalvelut ja erikoismyymälät ovat vain muutaman askeleen päässä kotiovelta. Koska niin stadissa tietysti onkin. Ja jos ikinä tulisi tarve piipahtaa muualle kantakaupunkiin, niin metro vie kymmenessä minuutissa Rautatientorille.

Tämä on uutta Stadia. Tervetuloa asumaan kaupunkilaisittain. Nimittäin Hertsikassa polttaa kesäkatu kuuma.

Asunto Oy Helsingin Herttoniemen Läkkiseppä rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti. 

Asunnot Asunto Oy Helsingin Herttoniemen Läkkiseppä etappi 1

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa

 • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

1h+kt 28m²


Läkkisepän avarissa yksiössä on helppo nauttia elämästä naftimmissakin neliöissä


Avara oleskelutila ja keittiö, jossa mahtuu kokkaamaan useammallekin. Tilaa elämälle. Koko asunnon levyinen lasitettu parveke, joka on kuin ylimääräinen huone asunnossa. 

Kotifiilis syntyy tyylikkäistä sisustusratkaisuista ja omista, rakkaista tavaroista - ja ikkunoiden takana aukeavasta kaupungista. Yksiöitä on monessa kerroksessa, joten valinnanvaraa maisemissa löytyy. 

Kurkkaa virtuaaliesittely asuntotyypistä täällä! Esittelyssä näkyvä asunto on Läkkisepän 10. kerroksessa.

2h+kt+s 50m²


Avara kaksio, lasitettu parveke ja ikioma sauna kaupungissa

Hurmaava kulmakaksio, jonka näkymät aukeavat kohti korttelin keskustaa. Keittiö ja olohuone ovat yhtä avaraa oleskelutilaa, ja paikkansa on myös kunnon ruokapöydälle.

Tänne mahtuvat niin rauhalliset aamiaiset ja romanttiset illalliset kynttilänvalossa kuin kaveripiirin yhteiset brunssit tai iloiset juhlat.

Tyylikäs kylpyhuone on tilava, ja sen kruununa on ikioma sauna. Ihanaa kaupunkiluksusta!

Leveä lasitettu parveke, jolta ihailla ilta-aurinkoa. Ja vilvoitella yhdessä saunan jälkeen ihmetellen uuden korttelin elämää.

4h+kt+s 87m²


Valoisa kulma-asunto huikein näkymin kaupungin kattojen yllä

Kaupunkiasumista parhaimmillaan. Tilaa isommallekin perheelle, avara oleskelutila ja tyylikäs keittiö kodin keskiössä. Kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna ja eteisessä erillinen pikku-wc. Asunto sijaitsee talon kulmassa, joten valo työntyy sisään kahdesta suunnasta.

Koko asunnon levyinen parveke, jolta hulppeat näkymät ympäristöön - nämä asunnot sijaitsevat Läkkisepän kerroksissa 10, 12, 14 ja 16!

Kurkkaa virtuaaliesittely asuntotyypistä täällä! Esittelyssä näkyvä asunto on Läkkisepän 16. kerroksessa.

4h+kt+s 106,5m²


Tyylikästä asumista kahden parvekkeen päätyasunnossa

Asunnon toinen pääty muodostuu avarasta oleskelutilasta, johon keittiökin avautuu. Keittiön yhteydessä on tilaa myös isommallekin ruokapöydälle. Valoisan eteisen yhteydessä erillinen pikku-wc.

Kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna on rauhoitettu asunnon toiseen päätyyn. Makuuhuoneissa on kunnolla säilytystilaa, yhden makuuhuoneen yhteydessä myös kulku pienelle parvekkeelle.

Olohuoneesta on käynti toiselle, suuremmalle parvekkeelle.  

Kurkkaa virtuaaliesittely asunnosta täällä! Esittelyssä näkyvä asunto on Läkkisepän 8. kerroksessa.

 

Alla visualisointikuva myös asunnon tyylikkäästä kylpyhuoneesta ja saunasta!

Parvekenäkymät 

Minkälaista maisemaa katselisit parvekkeeltasi mieluiten? Korttelin elämää, vehreää ympäristöä tai ehkä auringossa kimaltelevaa Vanhankaupunginlahtea?

Läkkisepän asunnoista avautuu huikeita näkymiä, ylimmistä kerroksista merelle asti!

Pääset katsomaan näkymiä klikkaamalla tätä linkkiä.


Poimi valikosta haluamasi kerros ja asunto. Kierrä parvekkeella hiirtä liikutellen.

Voit valita tämän hetken näkymät tai kurkata tulevaisuuteen, ja nähdä miltä Herttoniemessä näyttää kun alueen kehittyminen on pidemmällä!

Nykytilanne- kuvat on otettu kesäkuussa 2019. Tulevaisuudennäkymä on määritelty kesän 2019 Helsingin kaupungin asemakaavatiedon perusteella.

Huom! Visualisointi on tehty vain näkymiä varten. Parvekkeiden tarkemmat rakenteet näkyvät pohjakuvissa. 

Päivän kulku Läkkisepässä

Oheisen linkin kautta pääset katsomaan, kuinka aurinko kulkee Läkkisepän yli ja valaisee asuntoja. Voit valita eri ajankohtien ja julkisivujen välillä ja nähdä, milloin juuri sinun asuntosi on valoisimmillaan!

Katsele valon kulkua klikkaamalla tätä linkkiä!

Joutsenmerkki

Läkkiseppä hakee pohjoismaista ympäristömerkkiä eli Joutsenmerkkiä ja noudattaa sen kriteereitä. Joutsenmerkki myönnetään valmiille talolle. Joutsenmerkki-talon kaikki rakennusaineet ovat käyneet läpi tarkan valinnan. Läkkisepän kodit ovat materiaaleiltaan ympäristöystävällisempiä sekä energiatehokkuudeltaan parasta A-luokkaa.

Joutsenmerkki kertoo rakentamisen vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä, ja mahdollistaan asukkailleen hyvinvointia tukevan ympäristön. Se tarkoittaa myös varmempaa hankintaa elämän suurimmassa investoinnissa, aitoa mahdollisuutta asua ympäristöystävällisemmin sekä mahdollisuutta arvioida paremmin oman kodin rakentamiseen käytettyjä materiaaleja. Lisää JM Suomen ja Joutsenmerkin yhteistyöstä voit lukea täältä.

Alueesta

Herttoniemi

Moni voi ajatella, että Helsingin kantakaupunki on jo rakennettu vuosikymmeniä sitten. Me ajattelimme toisin. Herttoniemi on uutta Stadia. Tervetuloa asumaan kaupunkilaisittain. Nimittäin Hertsikassa polttaa kesäkatu kuuma.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita