JM does not take responsibility for the translation

Pääkaupunkiseutu / Leppävaara

Asunto Oy Espoon Villikallio Ennakko­markkinoinnissa : 8 vapaata asuntoa

 • Kunta: Espoo
 • Alue: Leppävaara
 • Myyntihinta: 63 800,00 € - 163 200,00 €
 • Velaton hinta: 213400 - 542400 €
 • Hoitovastike: 3,50 €/m²/kk
 • Huoneita: 2 - 4
 • Koot: 36 - 92 m²
 • Asuntotyyppi: Kerrostalo
 • Tyyppi: Omistusasunto
 • Osoite: Patruunakatu 6
  02650 Espoo
 • Tila: Ennakko­markkinoinnissa
 • Muuttopäivä: Kevät 2021 (Alustava)
 • Energialuokka: A
 • Asuntoja: 36

Asunto Oy Espoon Villikallio on hurmaava taloyhtiö, joka rakentuu Puustellinkallion etelärinteelle Leppävaarassa. Tutustu asuntoihin ja valitse omasi - Villikallio kutsuu elämään mukavasti!

Rakastu tilaan ja valon kulkuun Villikallioon rakentuu 36 asuntoa kaksioista neliöihin. Pohjaratkaisut on suunniteltu mahdollisimman avariksi ja päivänvalon kulkuun asunnoissa on panostettu. Asuntojen oleskelutilat kutsuvat monenlaiseen yhdessäoloon ja rentoutumiseen, keittiöt kokkaamaan ja nauttimaan yksin ja yhdessä. 

Lasitetut parvekkeet tuovat ympäristön lähelle Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, jolle kuljetaan kokolasisesta liukuovesta. Parveke toimii kuin ylimääräisenä huoneena asunnossa.

Löylyt kotisaunassa Suuressa osassa asuntoja on oma sauna kylpyhuoneen yhteydessä. Arkiset lenkkilöylyt ja yhteiset lauantaisaunat on helppo järjestää - ja vilvoittelemaan pääsee omalle parvekkeelle. Naapuriyhtiöön rakennettava talosauna tulee palvelemaan myös Villikallion asukkaita.

Sisustusvalinnat hurmaavat Villikallion kodit varustetaan JM:n laadukkailla sisustusmateriaaleilla. Keittiöt ovat Puustellin valikoimista ja koneet Siemensiltä, säilytysjärjestelmät Elfaa. Jalan alla Kährsin himmeä tammiparketti, joka on myös Joutsenmerkitty. Ja viime silauksena ikkunalaudat tyylikästä vaaleaa kvartsikiveä.

Villikallio rakennetaan pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti, ja sille haetaan Joutsenmerkki-sertifikaattia. Lue lisää joutsenmerkitystä asumisesta täällä!

Villikallio rakennetaan omalle tontilleen.

Ilmoita kiinnostuksestasi alempana ja otamme sinuun yhteyttä!

Alempaa tältä sivulta löydät myös lisätietoa Villikallion asunnoista ja Puustellinkallion alueesta.

Asunnot Asunto Oy Espoon Villikallio

 • Myynnissä

 • Nimivaraus

 • Varattu

 • Ennakko­markkinoinnissa

 • Myyty


Hakukriteereilläsi ei löytynyt yhtään kohdetta

Huomaathan, että kuvat ovat visualisointeja, ja voivat poiketa todellisuudesta.

Kaksiot

Villikallion kaksiot ovat kooltaan 36 - 48,5 m2. Asunnot avautuvat kohti länttä tai itää.

Kaikissa asunnoissa on avara olohuone, johon keittiö avautuu. Olohuoneesta käydään myös lasitetulle parvekkeelle.

Makuuhuoneissa on panostettu säilytystilaan - kaappeja löytyy kokonsisen seinällisen varran.

Osassa kaksioita on oma sauna.

Visualisointikuva on saunallisen kaksion makuuhuoneesta.

Kolmiot

Villikallion kolmiot ovat kooltaan 56 - 73,5 m2.

Avarat oleskelutilat, tyylikkäät keittiöt, rauhalliset makuuhuoneet. Säilytystilaa isommallekin porukalle. Kunnollinen eteinen, jonka yhteydessä on osassa asuntoja myös erillinen wc.

Kaikissa kolmioissa on oma sauna sekä tietenkin lasitettu parveke.

Visualisointikuvat on tehty 71,5 m2 kolmiosta, joka avautuu kohti etelää.

Neliöt

Villikalliossa on kahden kokoisia neliöitä; 77,5 ja 92 m2. 

Iso, avara olohuone ja avokeittiö, makuuhuoneet rauhoitettu omaksi kokonaisuudekseen. Kunnolla säilytystilaa, osassa asuntoja myös vaatehuone.

Isot eteiset, joiden yhteydessä on erillinen wc. Tilavat kylpyhuoneet, omat saunat ja kookkaat lasitetut parvekkeet.

Visualisointikuvat on tehty 77,5 m2 asunnosta. Valoisa keittiö ja olohuone sekä lasitettu parveke avautuvat kohti länttä. Oleskelutilassa on mahdollisuuksia monenlaiseen yhdessäoloon.

Puustellinkallio on uusi espoolainen asuinalue Leppävaaran Puustellinmäellä. Asuntoja rakentuu elämän eri tarpeisiin yhteensä noin 850 ja taloja 13, joista korkeimmat ovat jopa 16-kerroksisia. Alueelle jää runsaasti viheralueita asukkaiden virkistyskäyttöön. Asunnoista aukeaa upeita näkymiä ympäristöön ja yli Perkkaan.

 

Leppävaaran kaiken kattavat palvelut ja monipuoliset liikenneyhteydet ovat vain kivenheiton päässä - mutta eivät liian lähellä häiritäkseen alueen omaleimaista tunnelmaa kallioiden laella ja rinteillä.

 

Nimensä alue on saanut mäellä sijainneesta puustellista, kruunun virkatalosta, jossa on asunut aikanaan muun muassa Viaporin (Suomenlinna) komendanttina tunnettu vara-amiraali Carl Olof Cronstedt. Sittemmin Puustellinmäellä on toiminut Valtion koulukoti sekä erityisoppilaitos Arlainstituutti, joka on nykyään nimeltään Ammattiopisto Live.

 

Puustellinkallion alueen rakentaminen on alkanut Asunto Oy Espoon Onnikalliosta alueen koilliskulmasta, ja jatkuu Ruutikellarintien ja Puhujanpolun suuntaisesti. Kuvassa valkoiset laatikot ovat tulevia yhtiöitä - JM Suomi rakentaa kaikki alueen rakennukset.

 

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana!

 

Puustellinkallio

Lähistöllä

Alueesta

Leppävaara

Tänä päivänä Leppävaara on moderni kaupunkikeskus. Alueen historia näkyy kuitenkin yhä edelleen Leppävaaran arjessa ja kaupunkikuvassa. Albergan kartanon pihalla ja Vanhan Albergan puistoissa voi aistia tuulahduksen menneestä kartanokulttuurista. Myös Puustellinmäellä, jonne Mestarikin sijoittuu voi historian havinan tuntea. Sana Puustelli on tarkoittanut Ruotsissa ja Suomessa tärkeän viran haltijalle luovutettua palkkatilaa. Myös pappilasta on aikoinaan käytetty Puustelli-nimeä. Puustellinmäen erikoisuuksiin kuuluu valloittava purolaakso käkkärämäntyineen.

 Lue lisää

Tutustu kodinrakentajiin!

Meille JM:läisille on äärimmäisen tärkeää, että rakentamamme asunnot muuttuvat asukkaiden myötä kodeiksi, joissa viihdytään. Niinpä meille ei ole yhdentekevää, kuka nämä kodit rakentaa. Haluamme esitellä ihmisiä työmaan arjen takana - todellisia sankareita, kodinrakentajia.

 Lue lisää

Vertaa kohteita