JM does not take responsibility for the translation

Sisustusvalinnat

Kauppakirjat on allekirjoitettu - nyt alkaa uuden kodin luominen! Me JM:llä haluamme olla apunasi sisustusratkaisuja miettiessäsi, sillä meille on äärimmäisen tärkeää, että kodistasi tulee juuri sinun näköisesi.

Sisustusta suunnitellessa kannattaa ajatella kodin tunnelmaa ja kokonaisuutta. Miltä koti tuntuu, kun astut ovesta sisään? Missä on sinun kotisi sydän? Mikä saa sinut viihtymään kotona, ja kaipaamaan sinne ollessasi poissa?

JM Valinta

JM Valinta on sisustustiimimme sinua helpottaakseen laatima sisustussuunnitelma. Suunnitelmaan kuuluvat asunnon kiinteä sisustus ja kodinkoneet. Valinnat ovat ajattoman tyylikkäitä, ja ne on tehty laatu, toimivuus ja kestävyys etusijalla.

Tarjoamme JM Valinnalle myös sekä veloituksettomia vaihtoehtoja että huolella valittuja maksullisia lisä- ja muutostyömahdollisuuksia.

SISUSTUSTAPAAMINEN JA -VALINNAT

Kaupanteon jälkeen sisustuskoordinaattorimme kutsuu sinut sisustustapaamiseen. Tapaamisessa pääset valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivat sisustusvalinnat. Sisustuskoordinaattori auttaa sinua valinnoissasi ja hoitaa asuntosi mahdolliset lisä- ja muutostyöt, sekä huolehtii kanssasi siitä, että kotisi kokonaisuus on toiveittesi mukainen. Tärkeintä on, että kodistasi tulee sinun näköisesi!

Toivomistasi muutoksista saat aina tarjouksen hyväksyttäväksesi. Huomaathan, että lisä- ja muutostöistä aiheutuu lisäkuluja. Ilmoitetun viimeisen tilauspäivämäärän jälkeen lisä- ja muutostöitä ei ole enää mahdollista tilata. Tällöin asunnon sisustus toteutetaan JM Valinnan mukaisesti.

Nyt uusi kotisi odottaa vain sinun valintojasi.

Vertaa kohteita