JM does not take responsibility for the translation

Kuinka ostan uudiskohteen

Uuden kodin ostaminen on aina suuri päätös. Siihen liittyy paljon tunteita ja odotuksia - myös haikeita, kun vanhasta luovutaan. Pääasiassa se aiheuttaa kuitenkin iloista ja jännittävää kutkutusta, sillä edessä on uusi sivu elämässä. Me olemme mielellämme mukana yhdessä elämäsi suurista päätöksistä!

Meillä on konsernina yli 70 vuoden kokemus uusien kotien rakentamisesta. Osaamme luoda viihtyisiä asuntoja, joissa ihmiset viihtyvät pitkään.

JM rakentaa ja myy vain uudiskohteita, kerrostaloja ja pientalokohteita. Ero upouuden ja vanhan asunnon kaupan välillä on suuri. Uudessa kodissa kaikki on sinua varten valmiina, pinnat ovat puhtaat ja raikkaat ja sisustusvalinnat aina tyylikkäät ja ajanmukaiset. Rakentamisaikana pääset vaikuttamaan kodin ilmeeseen ja sisustusvalintoihin. Kaikki tämä, eikä kuitenkaan tarvitse huolehtia rasittavasta remontista!

Uudisasunnon ostaminen on turvallista. Jo rakennusvaiheessa JM asettaa asuntokauppalain mukaiset vakuudet ostajan turvaksi. Lisäksi osakkeenostajan oikeuksia suojaamassa ovat turva-asiakirjat, kuten asunto-osakeyhtiön taloussuunnitelma, todistus lainvoimaisesta rakennusluvasta ja rakennustapaseloste.

JM:llä tiedät aina asuntojen todellisen hinnan ja todelliset kuukausikustannukset. Voit unohtaa tarjouskilpailut ja tinkimiset, meille kaikki asiakkaat ovat samanarvoisia.

Ennakkomarkkinointi

Ennakkomarkkinointi alkaa, kun julkaisemme uuden kohteen jmoy.fi -sivustolla sekä ulkoisilla markkinapaikoilla (Etuovi ja Oikotie). Sen jälkeen kiinnostuneet asiakkaat ovat yhteydessä asuntomyyjimme.

Jokaisen kohteemme ennakkomarkkinoinnin alkuvaiheessa järjestetään ensiesittely. Esittely järjestetään joko esittelytilassa tontilla, tai sisustetussa esittelyasunnossa. Pääset tutustumaan asuntoihin tuleviin materiaaleihin, koneisiin ja sisustusvalintoihin.

Ennakkomarkkinoinnin aikana asiakas voi varata haluamansa huoneiston. Varausmaksu 1 000 € maksetaan varauksen yhteydessä ja palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli varaus myöhemmin peruuntuu.

Olemme aina ennen ennakkomarkkinoinnin virallista aloitusta yhteydessä ihmisiin, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa kohteesta. Mikäli olet kiinnostunut tietystä tulevasta kohteestamme tai jonkin erityisen alueen kehittymisestä, suosittelemme olemaan yhteydessä asuntomyyjiimme jo ennen ennakkomarkkinoinnin aloitusta.

Myynti

Kohteen myynti alkaa, kun kohteen varausaste on täynnä, ja tarpeelliset turva-asiakirjat asetettu.

Asuntomyyjämme kutsuvat sinut kaupantekotilaisuuteen. Tilaisuudessa käydään yksityiskohtaisesti läpi ostokohteena olevan huoneiston kauppakirja kaikkine liitteineen. Myyjämme vastaavat mielellään kysymyksiin, joten muista kysyä kaikki, mikä mietityttää.

Asunnon kokonaishinta muodostuu:
Myyntihinta + lainaosuus = Velaton hinta

Kaupanteosta yhteydessä erääntyy ensimmäinen osa myyntihinnasta. Rakentamisen edetessä maksat loput erät maksuaikataulun mukaisesti (kts. oheinen kaavio).

Lainaosuuden voit maksaa pois sisäänmuuton yhteydessä, tai jättää sen velaksesi asunto-osakeyhtiölle ja maksaa sitä rahoitusvastikkeen muodossa kuukausittain.

Kaupantekotilaisuuden jälkeen sisustuskoordinaattorimme on sinuun yhteydessä sopiakseen sisustustapaamisesta.

Asuntoon tutustuminen

Meille on äärimmäisen tärkeää, että ostamastasi asunnosta tulee sinulle koti, jossa viihdyt. Siksi haluamme, että pääset seuraamaan kotisi valmistumista jo rakennusaikana.

Järjestämme noin 3 kuukautta ennen talon valmistumista muuttoinfon, jonka yhteydessä on ylensä mahdollista päästä tutustumaan rakenteella oleviin asuntoihin. Huomioithan, että muuttoinfon aikana asunto on vielä kesken ja talo on rakennustyömaata. Turvallisuussyistä rakennustyömaalle pääsevät vain yli 16-vuotiaat asiakkaamme.

Asunnon valmistuessa kutstumme sinut ennakkotarkastukseen, jossa käymme kanssasi asunnon yksityiskohtaisesti läpi. Ennakkotarkastuksen jälkeen kotisi viimeistellään vastaanottamaan uudet asukkaansa.

Kodinkansio

Kaikki JM-asuntoon muuttavat saavat muuton yhteydessä linkin sähköiseen JM-kodinkansioon. Kansiosta löytyy muun muassa käyttö- ja huolto-ohjeita kodinkoneisiin sekä pintamateriaaleihin.

Lisäksi isännöitsijätoimisto tarjoaa kaikille asukkaille lisämaksuttoman verkkopalvelun, josta löytyy paljon tietoa taloyhtiöstä ja asunnoista.

NIKKARIAPU

Nikkariapu on JM:n tarjoama maksuton lisäapu asukkaille, jotka muuttavat uuteen taloomme heti sen valmistuttua. Autamme esimerkiksi taulujen, hyllyjen ja koukkujen asennuksissa sekä television seinään kiinnityksessä ja pesukone- ja valaisinasennuksissa. 

Nikkariapua on tarjolla valmistumista seuraavina viikkoina. Asukkaat saavat nikkariavusta lisätietoa muuttoinfon yhteydessä ennen asuntojen valmistumista.

Nikkariapua toteuttaa JM Suomen vuosikorjaaja.

Vertaa kohteita