JM does not take responsibility for the translation

Uutta Espoota: FINNOO

Läntiseen Espooseen rakentuu tulevina vuosina uusi kaupunginosa: Finnoo. Aivan uudenlainen asuinalue, joka tarjoaa kodin jopa 17.000 olevalle ja tulevalle pääkaupunkiseudun metropoliasukkaalle.

Finnoo

Uuden asuinalueen nimi kunnioittaa alueen historiaa ja suomalaista luontoa. Espoolaiset tuntevat alueen muun muassa Finnoon lintukosteikon näkymistä. Finnoo kantaa samaa nimeä kuin alueen läpi kulkeva Finnoonpuro, joka oli ennen tärkeä vesiväylä alueen kartanoille.

Finnoon alue ulottuu Länsiväylältä merelle, idän puolella on Matinkylä runsaine palveluineen ja  lännessä rauhallinen pientalovaltainen Kaitaa. Sininen ja vihreä korostuvat Finnoon pääväreinä, yhdessä suunnassa meri ja toisessa puistomainen vihreys. Uudesta Finnoosta rakentuukin moderni merikaupunginosa rantapromenadeineen. Jo nyt Finnoosta löytyy vilkas ja eläväinen pienvenesatama. Lähitulevaisuudessa rakentuvat ilmavat ja vehreät puistokäytävät alkavat rannasta ja jatkuvat Finnoon eri osien ja asuinympäristöjen yhdistävänä nauhana.

Finnoon keskusta muodostuu tulevan metroaseman ympärille. Aseman rakennustyöt aloitettiin vuonna 2014 ja vuonna 2023 metro vie kauemmas ja tuo takaisin. Vaikka metron tulo saattaa tuntua nyt kaukaiselta, se itse asiassa on aika lähellä, ja samoihin aikoihin muutetaan sisään ensimmäisiin JM-koteihin Finnoossa.

Alueen suunnitelmat ja kehittäminen ovat täydessä vauhdissa, päiväkodit ja koulut sekä kaikki arjen palvelut lähitulevaisuudessa vieressä. Turha lähteä edemmäs kalaan, sillä Finnoo on lähellä.

JM Suomen kohteet rakentuvat metrokeskuksen välittömään läheisyyteen, Finnoonsillan, Suomenlahdentien ja Matroonankadun rajaamalle alueelle. 

Finnoo rakennetaan Espoon parhaista paloista. Lue lisää alueen suunnitelmista täällä!

Kiinnostuitko tulevasta alueesta? Ilmoita kiinnostuksestasi asuntomyynnillemme! Kun alueen suunnitelmat tarkentuvat, saat ensimmäisten joukossa lisätietoa JM Suomen Finnoon asuntokohteista!

JM Asuntomyynti
asuntomyynti@jmoy.fi
p. 020 751 4730

 

Katsele alta havainnekuvia tulevasta kaupunginosasta!

Kuvat ovat kaavavaiheen suunnitelmia, eivätkä välttämättä vastaa kaikilta osin todellisuutta.

/ 8

Vertaa kohteita