JM does not take responsibility for the translation

Asuntosijoittajalle

Etsitkö asuntoa, johon lapset voisivat muuttaa kotoa lähdettyään? Haluatko hankkia pienen asunnon vanhuuden turvaksi? Kaipaatko varoillesi turvallista sijoituskohdetta? JM tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon myös asuntosijoittajalle.

Esimerkiksi Kuninkaantammen ja Lauttasaaren kohteissamme on vapaana muutama näppärä kaksio, jotka sopivat erinomaisesti sijoituskohteiksi. Sijoittamalla uuteen JM-kotiin olet vapaa remonttihuolista ja asunnon kunnostamisesta vuokralaista varten. JM:n kohteista maksat tyypillisesti ensimmäiset kolme vuotta vain rahoitusvastikkeen korkoa, joten vuokratuotosta jää heti alussa käteen vähän enemmän.

Asunto on aina hyvä sijoituskohde. Sijoittamalla upouuteen asuntoon voit olla varma, että sijoituksesi arvo pysyy pitkälläkin tähtäimellä. Varsinkin pienten asuntojen kysyntä pääkaupunkiseudulla on tasaisen korkealla tai jopa nousussa.

Vuokraaminen ajatuksena saattaa tuntua jännittävältä. Todellisuudessa kauhutarinat vuokralaisista ovat kuitenkin äärimmäisen harvinaisia. Uuteen, hyväkuntoiseen asuntoon saat varmasti hyvän ja luotettavan vuokralaisen. Kun vuokraamiseen suhtautuu huolellisesti ja asioista selvää ottaen, vuokrasuhde sujuu jouhevasti alusta lähtien.

Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja kysy lisää!

Vertaa kohteita